14 Ekim 2010

Bu Firtina da Gececek ;Hic bitmeyecekmis gibi gorunen bir firtina hatirliyor musunuz? Bir

Bu Firtina da Gececek



Hic bitmeyecekmis gibi gorunen bir firtina hatirliyor musunuz? Bir
sonraki gunu nasil goreceginizi dusundugunuz, cok derin ve anlasilmaz
karanlik bir gece hatirliyor musunuz? Kendinizi yalniz ve yoksun hissettiginiz, yuzunuzu donecek kimsenin olmadigi ve inancinizin erisilebilir olmadigi zamanlar?

Ve fakat firtina gecti. Sona erdi. Ve gun, daglarin arkasindan yine dogdu ve karanlik, yerini parlak bir pembeye, sonra maviye birakti ve inanc tekrar yerine geldi; guller guzel baslarini gunese dogru kaldirdilar.

Gunes her zaman parlar, size etraf karanlik gorunse de. Firtina her zaman diner, hic bitmeyecekmis gibi gorunse de. Ve gokyuzunden yeryuzune dusen yagmurlar nimetlerdir. Sizi en cok korkutan firtina zamanin esnekliginde sevgiyi guclendirir.

Hersey hareket eder ve degisir ama bir tek sey gercek kalir: Sevgi. Ve su an sevgiden yapilmistir, bitmeyen bir huzur havuzunda tutulan sevgiden. O merkezinizdedir ve sevgiyi tutar.

Oyleyse en aci firtinada, sicaklik, sevgi ve huzur icin merkezinize gidin.
Kalbinizin verdigi rahatlligi derinlerinizde hissedin. Ve oradan sizi cevreleyen ve sizi sarkilariyla kutsayan meleklere bir cagri gonderin.

Cok derinden seviliyorsunuz ve hep sevileceksiniz. Cagirin, gelecekler. Ve zamanin gecmesine ve firtinanin bitmesine izin verin, gunes pek tabii ki yeniden parlayacak,gun sevginin parlak isiklarinda yeniden dogarken.
Kaynak: şifa çemberi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder