27 Aralık 2011

2012 Burç Yorumları... Koç-Boğa-İkizler-Yengeç-Aslan ve Başak İçin...

Koç Burcu  Son 2 yıldır sizi fazlasıyla zorlayan Satürn, 2012′de temmuz ayından itibaren rahat bırakacak. Ortaklık ve evlilik konusundaçabalarınız somut sonuçlar verecek
2012′de sizi neler bekliyor
Geçtiğimiz 2 yıl boyunca Satürn sizi zorlamış ve özelliklekariyer hayatınız ve evle ilgili konularda fazlasıyla yormuştu. Bu uzun dönemde ileriki yıllar için temel atmaya çalıştınız. Satürn, temmuz ayına kadar sizi rahat bırakmıyor ve özellikle Koç burcunun son 10 gününde doğanları zorunlu olarak daha fazla çabaya davet ediyor.
Engeller kalkacak.. Ancak 2012 temmuz ayından itibaren şartlar tamamen lehinize değişecek. Uzun zamandır yapmaya çalıştığınız şeyleri daha rahatbir denge içerisinde başaracaksınız. Satürn size uzun vadelidüşünebileceğiniz, özellikle kariyer hayatında çok daha kararlı ve istikrarlı olabileceğiniz koşullar getirecek. Şimdiye kadar size direnç gösteren kişi ve gelişmeler artık önünüzde daha fazla engel olamayacaklar.
Neptün, idealist girişimleri, ilham getiren faaliyetleri, hayal gücünü, yaratıcılığı güçlendirmekte. Özellikle 3-7 Nisan doğumlu Koçlar, artistik konularda, grup çalışmalarında kendilerini çok daha zahmetsizce ifade edebilirler.
Şanslı alanlar:, 26 Ekim’e kadar anlaşmalar, ortaklaşa işler ve evlilikler size daha fazla kazanç getirecek. İşbirliği daha kazançlı olacak. Eğer bir ortaklık içindeyseniz, bu yıl ortağınızdan dolayı kazançlı çıkabilirsiniz. 26 Ekim’den sonra ise miras, paylaşım içeren konular, yatırımlar ve banka desteği daha kolay elde edebilirsiniz. Uzun süredir alınamayan maddi kaynaklar da size dönebilir.
Bu yıl iş hayatında 6 Şubat’a kadar olan dönem ile 12 Haziran-28 Temmuz arası rahat olacak.. Mücadele alanları: 16 Temmuz’a kadar Satürn sizi pek rahat bırakmıyor ancak bu dönem özellikle 10 Nisan sonrası doğumlulular için geçerli. Ayrıca 1 Ekim-15 Aralık arasında büyük projelere girmeyin. Bu dönemde maddi konularda da problemler ya da ekstra harcamalar yüzünden bütçenizi daha iyi korumanız gerekiyor. 6 Şubat-20 Mart arasında daha fazla gerginlik olabilir.

Boğa Burcu  Boğa burcundakilerin dayanıklılığını test edecek. Kariyerinizde yeni bir sayfa açılabilir, ancak mücadele etmeniz gerek. Aşk hayatında ise hem çatışma hem tutku var
2012′de sizi neler bekliyor
Satürn size geleceğe ait planlarınızda somut ilerlemeler, grup çalışmalarında uzun vadeli düşünme ve sebat getiriyor. Böylece ortaklaşa işlerde de ilerleme imkânı bulacaksınız. Kişiyi zorluklarla terbiye eden bir gezegen olan Satürn, yılın 2. yarısında burcunuzla zorlayıcı açı yapacak. Ailevi konularda sorumluluk gündeme gelebilir. Mars da yeni başlangıçlar için cesaret getiriyor.
Bu yıl da burcunuzla uyum içinde olacak olan Uranüs, özellikle 23-30 Nisan doğumlu Boğa’lara değişim arzusu getiriyor. Hayatınızı yeniden şekillendirmeye açık durabileceksiniz. Hayat görüşünüzü yenileyebilirsiniz.
Neptün ise zorlayıcı bir açıda bulunuyor. Özellikle 4-8 Mayıs doğumlu Boğa’ların, Neptün’ün zayıflatan enerjisine daha fazla özen göstermeleri gerekiyor. Bugünlerde doğanlar kendilerini zinde hissetmeyebilirler.
Şanslı alanlar: Bu yıl Jüpiter size doğrudan destek vermiyor ancak 26 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalarak iş ortamında pozitif koşullar, kendinizi geliştirebileceğiniz, yeteneklerini arttırabileceğiniz olanaklar sunmakta. Kısaca bu yıl, gevşemek ve keyif açısından çok rahat bir yıl olmayabilir. Ancak 26 Ekim sonrasında şansınız özellikle evlilik, anlaşmalar ve ortaklaşa konular açısından daha fazla hareketlilik kazanmış olacak.
Mücadele alanları: Satürn size, özellikle 16 Temmuz’dan sonra iş hayatında yeni bir dönemebaşlama imkânı verecek. Ancak koşulların çok parlak olduğunu düşünmemelisiniz. Sebat göstermeli ve bu dönemde yaptığınız işlerin ancak ilerisi için güçlü bir temel teşkil edeceğini düşünmelisiniz.
Özellikle Mars’ın geri gideceği dönemde biraz bocalayabilir ve kendi kendinizi daha fazla hırpalayabilirsiniz. Ayrıca Mars, 20 Mart – 1 Mayıs tarihleri arasında da iş hayatında rekabetin çok daha fazla yükseldiği bir dönem getirebilir. Bu dönemde, iş hayatında yoğun çalışma başarı getirebilir ama bu arada oldukça zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu İkizler burcundakiler, 2012 yılında şanslı ve iyimser olacaklar ve hayattan daha çok zevk alacaklar. Maddi sıkıntıları hafifleyebilir. Aşk hayatında da mutluluk var
2012′de sizi neler bekliyor
Burcunuz, bu yıl olumlu açılar altında ilerliyor. 26 Ekim’e kadar Terazi burcunda kalacak olan Jüpiter size yaşam enerjisi, yaratıcılık ve hayattan keyif alma olanağı sunacak. Bu şans kendisini aşk alanında da gösterebilecek. Yılın 2. yarısında, Satürn sayesinde 2 yıldır süren maddi kısıtlamalar hafiflemeye başlayacak. Satürn’ün yapıcı etkisi altında, örneğin çok istediğiniz bir eğitim programına ciddi biçimde eğilebilirsiniz. 25 Mayıs – 1 Haziran doğumlu İkizler, Uranüs’ün etkisiyle otoriteye başkaldırmak isteyebilir. Seçimlerinizi iyi değerlendirin. 4-8 Haziran doğumlular Neptün’ün yaratıcı etkisini güçlü hissedecek. 12 – 15 Haziran doğumlular ise evlilik ve ortaklıklarda baskı altına girebilir.
Şanslı alanları: Şans size aşkta, yaratıcılığınızı gösterebileceğiniz alanlarda, çocuklarla ilgili konularda ve hayatın keyifli alanlarında çok daha fazla kendini gösterecek. 26 Ekim’e kadar kendinizi geliştirme fırsatlarınız olabilir. Sosyal alanda hareketlilik söz konusu. 26 Ekim’den sonra ise, Jüpiter kariyerinize pozitif destek verebilir.
Mücadele alanları: Uranüs etkisi altında ani kararlar verebilirsiniz ama alacağınız riskler beklenmedik olaylara yol açabilir. İş hayatında gerginlik ve kopma olabilir. 6 Şubat’a kadar ve 1 Mayıs – 12 Haziran arasında dikkatli olun.
Aşk ve İlişkiler İkizler, ilişkilerde hareketli ve neşelidirler. Duygusal anlamda pek derin olmasalar bile, konuşmaları etkileyicidir.

Yengeç Burcu  Bu yıl evle ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni bir eve taşınabilirsiniz. İyi haber: Yılın sonlarına doğru üzerinizdeki yükler kalkacak
2012′de sizi neler bekliyor
Satürn 16 Temmuz’dan itibaren sizi rahat bırakıyor. Akılcı ve kalıcı kararlar alabilirsiniz. Yılın ikinci yarısında üzerinizdeki yüklerin kalktığını hissedeceksiniz. Bütçenizi daha iyi değerlendirmenin önemine tanık olabilirsiniz.
Şanslı alanlar: Yengeç’ler bu dönemde ev sahibi olabilir ya da evle ilgili konforlarında artışlar yaşayabilir. Bu, evde yaşayanların sayısındaki artışla da ilişkili olabilir. Jüpiter, yılın son aylarında çocuklar, aşk ve yaratıcı çalışmalarda rahatlıklar getirecek.
Mücadele alanları: Mars, bu yıl 6 Şubat–20 Mart arasında evlilik ve anlaşmalar açısından sizi zora sokabilecek bir döneme işaret etmekte. İş hayatınızda, 12 Haziran–28 Temmuz arasında başarılarınız dikkat çekecek ancak sizi iş yükü zorlayabilir.
Aşk ve İlişkiler Yengeç’ler kendilerini adayacakları ilişkilere yönelirler. Maceradan çok, mutlu bir aile hayatını düşünürler. Yengeç’i anlamak pek kolay olmaz.

Aslan Burcu  2012′de sorumluluklar alacaksınız. Zoru başarmanız beklenecek. İş hayatınız karmaşalarla dolu olabilir. Buna karşın, aşk hayatınızda, kendinizi daha rahat ifade edebileceksiniz
2012′de sizi neler bekliyor
2012 yılının ikinci yarısında hayatınızda önemli bir dönemeçe doğru ilerleyeceksiniz. Uzun zamandır planladığınız ama başlayamadığınız projeleri ve işleri daha büyük bir sebat ve kararlılıkla ele alabileceksiniz. Bu dönem size ikili ilişkilerinize daha ciddi bir gözle bakma gereğini hissettirebilir. Siz kendinizi yeniden tanımlamaya başlayınca, yapmaya çalıştıklarınız eşiniz ya da yakın arkadaşlarınız tarafından çok olumlu biçimde değerlendirilmeyebilir.
Şanslı alanlar: Yılın ikinci yarısında, Satürn sizi disiplin altına alacak ancak Jüpiter’in destekleyici açısı altında bu dönemde özellikle eğitim, yakın çevreniz, kardeşler ve kısa yolculuklar açısından güzel olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Eğitim hayatında olanlar için bu keyifli ve verimli bir dönem olacak. Aynı zamanda bu dönem entelektüel faaliyetler, yazı yazmak ve yolculuklar açısından da son derece hareketli ve canlandırıcı olabilir. Kendinizi sözlerle daha iyi ifade edebileceksiniz. 26 Ekim sonrasında ise, maddi kazançlar ve özellikle toprağa ya da gayrimenkule ait kazançlar söz konusu olabilir.
Mücadele alanları: 16 Temmuz sonrasında, sizin için çok daha yüksek konsantrasyon ve dayanıklılık gerektiren bir dönem başlıyor. Kendinizi sınırlanmış ve zorda hissedebilirsiniz. Ancak bu sayede daha gerçekçi olabileceksiniz. Sizi canlı tutan ve keyif veren konuları es geçmemeniz ve kendinizi rahatlatmanın yollarını aramanız gerekli. Mars, 28 Temmuz’dan itibaren Boğa burcuna geçecek. Bu transitin iş hayatınızı yakından etkileyeceğini söylemeliyiz. 1 Ekim–15 Aralık arasında süregelen işler, özellikle mesleki proje ve girişimler kararsızlık ve tıkanmalara yol açabilir.
Aşk ve İlişkiler Aslan’ların evlilik delisi olduğunu söyleyemeyiz. Bu burç, beraberliklere kendilerine tatmin sağladıkça yakın duran ama aynı zamanda ilişkiyi bitirecek özgürlüğe de sahip bir burçtur. En azından böyle hissetmek ister. Aşk ve eğlence bir arada gidebilir. Gösterişli şeyler, spor, riskli oyunlar Aslan’lar için heyecan kaynağıdır. Aşkta risk alırlar ama kontrolü de elden bırakmak istemezler. Güven, onlar içinde önemlidir. Çok fazla partner değiştirme eğilimi göstermezler

Başak Burcu
Başak’lar bu yılı maddi açıdan rahat geçirecekler. Ancak beraberliklerde gerginliklere ve sürprizlere hazır olmalılar
2012′de sizi neler bekliyor
Jüpiter, bu yıl para evinizden geçerken size maddi destekler, yeni kazançlar getiriyor. Yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz bir yıldasınız. Özellikle yılın ilk yarısını iyi değerlendirmelisiniz. Bu dönem pek çok bakımdan daha avantajlı. 16 Temmuz’a kadar Satürn’ün de desteğini alıyorsunuz. Böylece iş hayatında akılcı kararlar, geleceğe yönelik somut hedefler ortaya koyabilirsiniz. Yılın 2. yarısında ise dikkatli olmak ve büyük risklere girmemek gerekiyor. Satürn, Aslan burcuna geçince iş hayatında belirsizliklerin öne çıktığı bir dönem başlatabilir.
Mars etkisiyle 1 Ekim – 15 Aralık arasında amaçlara erişmek uzun zaman alacak. Her şeye rağmen Jüpiter sizi maddi alanda korumaya devam edecek. Uranüs’ün karşıt açısı özellikle beraberlikler, evlilik ve anlaşmalar açısından gergin bir döneme işaret ediyor. Eşinizin tutumundaki ani değişiklikleri kestirmeniz pek mümkün olmayabilir. Sürprizlere hazırlıklı olun.
Plüton’un getireceği başarma isteğiyle şartları zorlamak isteyeceksiniz. Yoğun tecrübeler, duygusal açıdan sizi yeni bir “doğuma” itecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. İş ortamında ortaya çıkacak belirsizlik yüzünden gerginlik doğacak. Sağlık açısından sebebini belirleyemediğiniz, psikosomatik rahatsızlıklar söz konusu olabilir.
Şanslı alanlar: Şans ve bereketin gezegeni Jüpiter, bu yıl 26 Ekim tarihine kadar para evinizi aydınlatıyor. Bu sayede gelirleriniz beklentilerinizin de üzerinde artabilir. Maddi açıdan zor durumda olanlar da, koruma altına girmekteler. Sonbaharda ise Jüpiter bu kez eğitim hayatınız açısından güzel fırsatlar sunmaya başlayacak.
Mücadele alanları: Başak’lar bu yıl daha fazla arayış içinde kalacaklar. Sağduyulu olmaya özen göstermeliler. Ani değişiklikler ve hesapsızca verilen kararlar yüzünden sıkıntı çekebilirler. Mars’ın da geri harekete geçeceği 1 Ekim – 15 Aralık arasında, hukuki meseleler açısından belirsizlik, anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir.
Aşk ve İlişkiler Başak’lar, partnerlerinin geniş bakış açısına sahip, hassas ve duygusal olmasına önem verirler. Başak sevgisini seni seviyorum demek yerine, partnerine yardımcı olarak göstermeyi tercih edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder