27 Temmuz 2012

Olumlamalar Üzerine

Arkadaşlar olumlamalar üzerine aklıma bir şey takıldı...Şimdi biz olumlama yapıyoruz ya bu gerçek duygularımızı bastırmak oluyor mu acaba?

Yoksa zihnimizi tekrar programlamak mı?

Ne düşünüyorsunuz yorum yazın bana...

5 yorum:

  1. Ağzımızdan çıkan en küçük bir söz bile tüm vücudumuza, tüm evrene yaydığımız bir emirdir. Dolayısıyla odaklandığımız düşünceler ve sıkça ağzımızdan çıkan sözler bir süre sonra bizim gerçekliğimiz olmaya başlar.zihnimizi tekrar programlamak benim düşüncem..

    YanıtlaSil
  2. Ben artık olumlama demeyi sevmiyorum, çağrışım diyorum. Hayatımda olumsuz gidenin yerine olumluyu çağırıyorum. yaşadığım zorluğu kolaylığa çeviriyorum, bunun için de önce farkındalık gerekiyor. bu durumda aslında bilinçaltından ortaya çıkan şeyi bastırmak değil, dönüştürmek oluyor.
    yakında ben de bu konuyla ilgili bir yazı yayınlayacağım, yazdım, sırasını bekliyor. www.bitutamtuz.com

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Eğer gerçekten o duygularımız ''gerçek''se biz ne dersek diyelim yaptığımız sade ve sadece kandırmacadır. Bizim her dillendirdiğimiz olsaydı keşke.Keşkelere kaldı mı işimiz ne olumlama paklar bizi ne bir çağrışım.Hislerimiz sevgi olsun yeter.

    YanıtlaSil
  4. Ben de zihnimizi tekrar programlamak olarak düşünüyorum. Hadi kendi zihnimi zorla da olsa programlamaya çalışıyorum da ya eşimin zihnini nasıl yapıcam bilemiyorum.Aynı evin içinde yaşıyoruz ve onun düşüncelerinden geçen olumsuzluklarından dolayı ben de sıkıntı çekiyorum. İyi düşün demekten dilimde tüy bitti :(

    YanıtlaSil
  5. yaşadığımız her olayda bizim bilmediğimiz 100 sır vardır ama aklımız belirli noktalara takılı olduğu için bunları göremez.... Sadece bir ya da ikisini görebilir..

    YanıtlaSil