18 Ocak 2013

Refleksoloji Hakkında...


Refleksoloji`ye göre, her ayak aslında vücudun toksinlerden arındırma işleminde görev alan bir kanaldır, iletim hattıdır. Ayağınızın tabanı, 60`dan fazla refleksoloji noktası içerir, bu da vücudunuzda enerjik olarak oldukça aktif bir yer ol...duğu anlamına gelir. Bodydetoks cihazı uygulamaları, ayaklarınızın tabanı aracılığı ile toksinleri çıkararak vücudunuzun detoksifliye olmasına yardım eder. Ayak   tabanının merkezi ön bölgesi, böbreklere ve karaciğere karşılık gelir. Ayak banyosu sırasında, su elektrik akımı ve manyetik alan ile karşılaştığında arındırılma işleminin başladığı gözlemlenir. Bu arındırma işlemi, hücrelerin sağlıklı duruma dönmeleri ve yıllarca hücrelerde biriken atıkların vücuttan atılması için gerekli olan doğru frekansla sonuçlanır. Bu iyileştirici detoks işlemi ayrıca diğer terapilerin etkisini arttırır.
Bio-enerjiyi (beden sıvılarında mevcut olan yaşamsal enerji kuvveti) temizlemek, dengelemek ve artırmak için kullanılır. Bu ünite piyasada bulunan en iyi detoks ürünleri arasındadır.
İnsan vücudu elektrik ile yüklüdür çünkü hücrelerimizde elektrik vardı. Vücudun rahatsızlık ve sorunları sağlıklı hücrelerle uyuşmayan titreşimli frekanslara sahiptir; bu şekilde, onlar hücrelerin doğal osilasyonunun ve polaritesinin bozulmasına yol açar. Bu bozulma zarar gören her hücrede dengesizlik ve kaos meydana getirir. Hücreler dengesiz bir durumda iken, ağır metallerin, parazitlerin ve diğer toksinlerin atılması da dahil olarak, iyileşmek için gerek duyulan vücut fonksiyonlarını kolaylaştıramazlar.
Fakat hücreler tamamen yüklüyken daha çok oksijen alırlar ve elektriksel denge durumunu yaşayabilirler ki bu sağlıklı bir durum, canlılık, esenlik hissi ile sonuçlanır ve vücudun kendisini iyileştirmesini sağlar.
Bu denge, farkındalık hissimizi ve zihin/beden/ruh bağlantı hissimizi artırır. Karanlık alan çalışmaları makinenin oksijen düzeylerini önemli ölçüde artırdığı göstermiştir. Nefes aldığınız havanın içindeki engellenemez tehlikeli toksinlerle zehirlendiğinizi biliyor musunuz? Peki ya içtiğiniz su? Yedikleriniz? Yorgunluk ve gerginlik gibi şikayetleriniz var mı? Daha fazla sıkıntı çekmeyin. Artık enerjinize, canlılığınıza hatta formunuza yeniden kavuşabilirsiniz. Çok daha genç görünmek ve hissetmek için zindeliğinizi geri kazanın. Hem de pahalı vitaminler, özel diyetler ya da egzersiz makineleri olmaksızın! İşin sırrı arınmak!

YASAL UYARI:
Bu paylaşım kişileri bilgilendirmek, amacıyla hazırlanmış olup, sağlık hizmeti vermemektedir.Sitedeki bilgiler hiçbir şekilde hastalıkların tanı veya tedavisinde kullanılmamalıdır.Tanı ve tedavi mutlak bir doktor tarafından yapılması gereken son derece ciddi işlemlerdir.Site içeriğinin bu şekilde tanı ve tedavi amacıyla kullanımından doğacak tüm sorumluluk ziyaretçiye, kullanıcıya aittir.Bu siteyi ziyaret eden kişiler bu uyarıları kabul etmiş sayılırlar.Tıp bilgileri, kullanılan tanı ve tedavi gereçleri hızla değişmektedir.Bir bilgi, yöntem veya gereç çok kısa sürede terk edilebilir.Sitedeki bilgiler hergün güncelleştirilemediğinden her bilgi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder