22 Şubat 2013

Göz renginize göre kişilik testi:



Göz renginize göre kişilik testi: Her renk her şeyi etkiler. Çünkü göz çok önemlidir. Ruhani tesirlerin dışa vurumudur. Tabii ki içeride olanı da göz nasıl etkiliyorsa renk de etkiler. Hepsinin metafizikte yeri var görmezden gelemeyiz. Bir insanı tanımak için en az 10 sene gerekir. Ama birtakım ipuçları var, gözün şekli gibi rengi de önemli. Bir sanatçının el biçimi farklı olduğu gibi gözün biçimi de kişinin karakteri hakkında ipucu verir. Aynı şey renklerde de geçerli.


Siyah gözlü insanlar çok heyecanlı tiplerdir. Fakat düzenlidir, verdiği sözü tutar, duygu yüklüdür, geçmişte olanları çabuk unutmaz, intikamcıdır, baskın karakterlidir.


Mavi gözlü insanlar maceracı, çok enerjik insan tipi, çok vericiler, karşılık beklemez, gerçekleri kolay kolay görmez, kafasını kuma gömer, karakteri hasetse niye bende yok diye baktığında nazara açıktır. Dikkatli olmak gerekir. Cama bakar camı kırar, ineğe bakar ineği çatlatır.


Yeşil gözlüler, kalp kırmaz, doğaya düşkün, bazen asabi olabilirler, iyi ortak olurlar.


Kahverengi gözlüler dedikoducudur, laf taşırlar, ortalığı karıştırırlar, gururludurlar, pire için yorgan yakar, sabit fikirlidirler. Dediğim dedik öttürdüğüm düdük hesabı, inatçıdırlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder