10 Nisan 2013

10 Nisan 2013 Saat;12:35’de 20.40 derece Koç burcunda Yeni ay doğacak.



Koç burcu Yeni ayları ateş enerjisi ve öncü niteliğiyle cesaret ve motivasyon getirerek yeni başlangıçlar ve girişimler için çok uygun yeni aylardır. Sonuç almakta zorlandığımız bitiremediğimiz işler veya  bir türlü cesaret bulup başlayamadığımız kavramlar bu yeni ay ile birlikte hızlanabilir. Yeni Ay’ın yöneticisi Mars’ın da koç burcunda bulunması enerji ve coşkuyu daha da arttıracaktır. Mars ve Venüs kavuşumu ve Koç  burcunda biriken gezegenler, bir hedef belirlediğimiz takdirde, bu yeni ay ile birlikte hızlı ilerlemeler ve sürpriz gelişmeler yaşayabileceğimizi gösteriyor. Ateş burçları Koç, Aslan, Yay ve hava grubu burçlar Kova, Terazi, İkizler yeni ayın enerjisinden daha fazla faydalanabilirler. Ancak fazla düşünmeden sabırsız, aceleci, dikkatsiz tavırlar oluşabileceğini de göz önüne almalı ve temkinli hareket etmeliyiz. Mars çok güçlü olduğu için ilişkilerde tartışma ve gerginlikler, küçük kazalar oluşabilir. Ancak problemler büyümeden çözüm yolları da kolaylıkla bulunabilir. Burç yorumlarınızı takip ederken öz burcunuz ile birlikte yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.. 

KOÇ (21 Mart - 20 Nisan) 10 Nisan’da burcunuzda oluşacak Yeni Ay sizin için çok önemli olabilir. Koç burcunda birleşen gezegenlerin yarattığı stelyum enerji ve motivasyonunuzu arttırırken, hayatınızı değiştirecek önemli fırsatları da karşınıza çıkarabilir. Jüpiter’in de destekleyici konumunu hesaba katarsak, gerekli azim ve cesareti gösterdiğiniz takdirde başarılı olmamanız için hiçbir neden yok gibi. Bu dönemde güzel bir iş teklifi ve yeni bir ilişki fırsatı karşınıza çıkabilir. Kararlı olmalı ve gerekli adımları atabilmelisiniz.

BOĞA (21 Nisan - 21 Mayıs) 10 Nisan’da Koç burcunda doğacak yeni ay, bilinçaltınızda yeni keşifler yapmanıza imkan verebileceği gibi, yaratıcılığınızda ve ruhsal yönünüzde de yeni açılımlar yapabilirsiniz. Gizli bir hayranınızı fark etmeniz, sakladığınız veya unuttuğunuz bir kavramın veya eşyanın ortaya çıkması, herkesten gizlenen bir sırrı öğrenmeniz bu yeni ayın konularından olabilir. Düşünceleriniz ve duygularınız çok hızlı ve ani bir şekilde değişebilir.Fiziksel ve ruhsal sağlığınız için yeni kararlar alabilir, zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmak için hızlı adımlar atabilirsiniz

İKİZLER (22 Mayıs – 21 Haziran) 10 Nisan’da doğacak Koç burcu yeni ayı size yeni iş projeleri, teklifler, yeni arkadaşlar getirebilir. Bu dönemde önümüzdeki günlerde hayatınızı etkileyecek önemli, ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Yaratıcı, orijinal, ilginç fikirlerle karşılaşabilirsiniz. Sosyal hayatınız çok hareketlenecek ve eğlenceli ortamlara katılabileceksiniz.

YENGEÇ ( 22 Haziran-22 Temmuz) 10 Nisan’a Koç burcunda doğacak yeni ay iş ve kariyerinizde yeni fırsatlar getirebilir. Uzun süredir beklediğiniz bir terfi, iş değişikliği veya yeni başlangıç bu dönemde gerçekleşebilir. Koç burcundaki gezegen yoğunluğu sizi girişken ve cesaretli olmaya davet ediyor. İş yeri, ofis, yaşadığınız yerde bir yenilik de söz konusu olabilir. Oldukça güçlü etkilerin olduğu bu yeni ayda, kariyerinizde çok dikkat çekebilir, toplum önünde önemli işler yapabilirsiniz. Kişisel olarak geliştiğiniz, manevi olarak da güçlendiğiniz bir dönemdesiniz. Yurtdışı, medya, eğitim, hukuksal konularla ilgili gelişmeler de sizi destekleyebilir.

ASLAN (23 Temmuz – 23 Ağustos) 10 Nisan’daki Koç burcu yeni ayı ile birlikte hayatınızı olumlu yönde etkileyecek sürpriz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Eğitim, yurtdışı, medya, yayıncılık ile ilgili kavramlarda hızlı gelişmeler sözkonusu olabilir. İş çevreniz, arkadaş gruplarınızın desteğini de alarak yeni projelere cesaretle adım atabilirsiniz. Yüksek öğrenimde başarılı bir girişim, uzak seyahatler, yabancı kültürlerden kişilerle özel tanışmalar, işinizin medyada tanıtımı, yargı ile ilgili bir konuda hızlı gelişmeler bu ay sizi çok meşgul edebilir. Eşinizin yakın akrabalarıyla ilgili yeni kavramlar da karşınıza çıkabilir.

BAŞAK (24 Ağustos - 22 Eylül) 10 Nisan Koç burcu yeni ayı kazançlarınız dışında sürpriz bir gelir ve maddi kaynakla sizi karşılaştırabilir. Ortaklıklarınız ve eşinizden gelebilecek maddi destekler yanısıra, uygun şartlarda bir kredi, prim, ikramiye, sigorta geliri bu yeni ayla birlikte sizi sevindirebilir.Miras geliri, nafaka, sigorta, emeklilik ile ilgili yeni girişimlerde de bulunabilirsiniz. Bazı başaklar için sağlık veya estetik ile ilgili bir operasyonda da gündeme gelebilir

TERAZİ (23 Eylül - 23 Ekim) 10 Nisan’da Koç burcunda doğacak yeni aydan en fazla etkilenecek burçlardan biri de sizsiniz. Koç burcunda toplanan gezegenler hayatınıza yeni ve sürpriz ilişkiler getirebilir. Süregelen ilişkilerinizde de yeni girişimler ve başlangıçlar yapmak için de çok uygun bir dönemde olacaksınız. İkizler burcundaki Jüpiter de sizi desteklemeye devam ediyor. Uranüs etkisiyle sorunlu ilişkilerinizi veya ortaklıklarınızı aniden bitirme kararı da alabilirsiniz. Bu dönem kararsız kalmadan hızlı hareket etmeniz gereken bir dönem olacaktır. Olaylar çok hızlı gelişeceğinden , kararsız kaldığınız takdirde fırsatları kaçırabilirsiniz. Açık düşmanlıklar ve yasal davalarınızda da hızlı girişimler olabilir. Karşınızdaki kişinin çok daha aktif olacağını hesaplamalı ona göre hareket etmelisiniz. Gerektiğinden fazla anlayışlı, uyumlu olma çabanız bu yeni ayda çok etkili olmayabilir.

AKREP (24 Ekim - 22 Kasım ) 10 Nisan’ da Koç burcunda doğacak yeni ay ile birlikte günlük yaşamınız ve rutinlerinizde yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Yaşadığınız ev veya ofisde değişimler, dekorasyon, yeni bir beslenme programı, giyim tarzında değişimler, evcil hayvan sahibi olma, günlük işleriniz için gerekli yeni bir yardımcıyı bulma bu yeni ayın konuları arasında yer alabilir. Bu yeni ayın enerjisinin çok hızlı ve sürprizlere açık olduğunu unutmadan, fırsatları kaçırmamak için sizin de çok atak davranmanız gerekebilir.

YAY (23 Kasım-21Aralık) 10 Nisan’da Koç burcunda doğacak yeni ay yeni ve taze enerjisiyle sıkıntıları dağıtarak hayatınıza neşe ve pozitif enerjiler taşıyabilir. Bu dönemde sürpriz tanışmalar ile başlayacak hızlı aşklar, arkadaşlıklar, eğlenceli faaliyetler, şans oyunlarında fırsatlar hayatınızı renklendirebilir. Çocukları olanların onlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilecekleri ya da yeni bebek haberleri alabilecekleri bir dönemdesiniz. Yeni ayın enerjisinin çok hızlı ve güçlü olduğunu unutmadan, karşınıza çıkacak fırsatları değerlendirmek için siz de kararlı ve atak davranmalısınız. Spekülatif piyasalar, eğlence, aşk ilişkileri bu dönem hayatınızda daha fazla ilginizi çekebilir. Yeni girişimler için uygun bir dönemdesiniz, ancak gereksiz riskler ve abartılı tavırlara karşı da temkinli olmalısınız.

OĞLAK (21 Aralık – 20 Ocak) 10 Nisan’da Koç burcunda doğacak yeni ay ile birlikte eviniz ve aileniz ile ilgili kavramlarda hızlı gelişmeler yaşamanız mümkün. Bir mülk alımı, satımı, kiralama, taşınma, ev içerisinde tadilat, yenilikler söz konusu olabilir. 12 Nisan’dan itibaren burcunuzda ilerleyen Plüton retro harekete başlayacak. Eylül ayına kadar olan dönemde kişiliğiniz ve dışarıya yansıttığınız kimliğiniz ile ilgili yaşadığınız dönüşümleri inceleme ve bazı konularda değişim yapma fırsatı bulabilirsiniz. Bu dönem biraz içe çekilme ve güç toplama dönemi olabilir.

KOVA (21 Ocak – 18 Şubat) 10 Nisan’da Koç burcunda doğacak yeni ay hayatınıza taze ve hızlı enerjiler getirecektir. Düşünceleriniz de çok hızlanacağı bu dönemde aklınıza çeşitli ilginç fikirler de gelebilir. Jüpiterin desteğini de alarak eğitim, seyahat, yurtdışı, medya, yayıncılık ve ticari konularda yeni girişimler yapabilirsiniz. Kardeşleriniz ile ilgili yeni ve heyecanlı gelişmeler de sözkonusu olabilir. Çocuklarınız, duygusal ilişkileriniz ve yaratıcılık gerektiren faaliyetleriniz bu dönemde size mutluluk verecektir. Yeni bebek sahibi olabilir ya da yakın çevrenizden bebek haberi duyabilirsiniz.

BALIK (19 Şubat – 20 Mart) 10 Nisan’da Koç burcunda doğacak yeni ay maddi konularda hızlı ve yeni kavramları hayatınıza taşıyabilir. Yeni kazanç fırsatları çıkabileceği gibi, ailenizin desteği veya bir mülkten gelebilecek maddi gelirleri iş projelerinizde de kullanabilirsiniz. Bazı arkadaşlarınıza bu dönemde maddi anlamda destek olmanız gerekebilir. 14 Nisan’dan itibaren Merkür de Koç burcuna geçtiğinde , maddi konulardaki girişimleriniz daha da hızlanabilir.

Demet Baltacı  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder