1 Mayıs 2013

2013'DE KADER DÜĞÜMLERİ BURÇLARINIZI NASIL ETKİLİYOR?


RAHU BURÇLARDA HANGİ ETKİLEŞİMDE?
DÖNEM: 23 ARALIK 2012 - 12 TEMMUZ 2014 ...
AY/ YÜKSELEN KOÇ BURCU
Birinci eve Ketu ve 7. eve  Rahu gelmiştir. Spekülatif kazançlara meyl edilebilir, yurtdışına çıkış, ticari yolculuklarda artış, yabancılarla ortak çalışmalara girme isteği verecektir. Büyük düşünceler bu dönemde gelişir. Ünlenmek, daha çok tanınmak mümkün. Evlilik fikri baskındır.  Duygusal ilişkilere yoğunlaşma artar, fakat aldatılma veya aldatma riski vardır. Belki size vereceği zararı o bile kestiremeyebilir. Cinsel bölgelerde rahatsızlıklarda artış görülebilir. Baş bölgesi ve yüz tehlikededir, korunmalıdır. Eş, ortak zorlu hastalıklarla uğraşabilir, ortak yüzünden, ticari hatalardan dolayı para kaybına dikkat edilmeli. Ketunun Koç’a etkisi aydınlanma, kişisel farkındalığın gelişmesi şeklindedir. Yaşam gücü bazı mevsimlerde daha azdır.
AY/ YÜKSELEN BOĞA BURCU
Rahu 6. eve Ketu 12. eve geçmiştir. Bu dönem genel olarak olumlu sonuçlara gebedir. Son 1,5 yılın çoğu blokajı kalkacaktır. Para akışında artış gözlemlenir. Yeni kazanç kapıları açılabilir.  6. ev düşmanlıkların artışı demektir. Arkanızdan konuşulan bir dönemdir, düşmanlıklar alanında mücadele oluşabilir.  Mahkemeler biraz can sıkıcıdır, gerek olmadıkça tavsiye edilmez. Ama cesaret yoğundur ve mücadeleden sonra düşmanlar yenilir. Kronik hastalıklarınız varsa bu dönemde biraz artabilir. Mistik, uzak yerlere yolculuk imkanları, meditasyon ve yogaya başlamak gibi kişisel gelişim konuları zevkli bir hal alacaktır.
AY/ YÜKSELEN İKİZLER BURCU Rahu 5. eve, Ketu 11. eve geçmiştir. Kendiniz için eğlenceli bir dönemdir.  Spekülatif kazançlarda artış görülür. Yaşamın rahatına, romantizmine ve keyfine yöneliş artar. Duygusal yaşam hareketlidir. Üstlerden takdir artar, keyif verici şehirlere yolculuk imkanı gelir. Arkadaşlardan fayda bazen çok yükselir bazen de çok alçalır, düşmanlıklar biter, çocuklar da materyal zevklerin tadına varacaklardır. Çocukların dünyasında bir başkaldırı dönemidir. Çocuklarınızın hastalıklarında artış olabilir. Yoğunluğunuz yüzünden çocuklar ihmal edilebilir. Onların sağlığına ve onlarla kurduğunuz duygusal ilişkilerinize çok önem vermelisiniz.
AY/ YÜKSELEN YENGEÇ BURCU
Rahu 4. eve ve Ketu da 10 eve girmiştir. Konfor artar, mal-mülk ve araçlar konusunda değişim zamanıdır, otomobil alımı satımı ve her tip lüks tüketimde artış, anneden dolayı materyal kazançlarda artış gözlenebilir. Güç ve pozisyon yükselmeye geçer. Daha diplomatik olduğunuzu gözlemleyip bunu sevince çevirebilirsiniz. Ruhsal planda evrensel ödüllendirme bu transitin olumlu yönleriyken, annenin sağlığı bozulabilir, aldığınız ilaçlara dikkat edin toksik etki  artabilir. Duygusal sorunlarınız çözemeden bu transite girdiyseniz bu dönemde depresyon veya dalgalanmalara karşı eksersizler yapın. Yangınlara ve yanıklara karşı tedbirli olun. Ev yaşamınızda bazı aylarda sorunlar. Çocuklarınız varsa ilköğretim lise sorunlu alandır.
AY/ YÜKSELEN ASLAN BURCU
Rahu 3. eve Ketu 9. eve girmiştir. Genel olarak 3. ev alanı olan geziler, maceralar artar, iletişim politiktir. Şans konusunda ani yükselme, profesyonel başarı getirir. Kazançların artar fakat dikkatli olun, yasal olmayan taraf cazip gösterilebilir size. Yeterince erdemliyseniz kitabına uygun davranmayan kişilerle iş ortaklığı yaparken son dakikada cayabilirsiniz.  Bunu ayırd etmeye önem verin. Küçük kardeşlerin yaşamı, babanın ise sağlığı zorlaşabilir. Uzak yollu, zorunlu yolculuklar keyifsizce oluşabilir. Ruhsal alanlarda kazançlar daha yüksektir. Değerli bir öğretmenle, himaye eden biriyle veya bir guruyla buluşmak, bir öğretiye girmek, fedakarlığın artması mümkündür.
AY/ YÜKSELEN BAŞAK  BURCU
Rahu 2. eve, Ketu 8. eve girmiştir.  2. ev aile konularında değişimleri verecektir. Aile büyür belki ama serveti dalgalanmaya müsaittir. Özellikle miras yoluyla kazanılmış haklarınıza göz dikenlerle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Zorunlu ödemelerin çok olması ve hırsızlıklar yüzünden kayıplar oluşabilir. Aile içinde sorunlar bu devrede büyütülür. Küçük bir sorun bile devasa algılanabilir. Yiyeceklerinize dikkat edin, daha önce size dokunmayan bir gıda bu sefer zehirleyebilir. Bu dönem özellikle konservelerden ve hazır yiyeceklerden olabildiğince uzak durun. Damak tadınızda değişim gelebilir; alkol merakında artışa dikkat. Bilgi blokajı oluşabilir.
AY/ YÜKSELEN TERAZİ  BURCU
Rahu 1. evde ve Ketu  7. evdedir. Bilgi zaman içinde artar, yolculuklar ve yabancı diyarlar kişinin ilgisi dahilindedir. Daha ziyade kişisel gelişim amaçlıdır. Uzaklara gitme isteği yoğundur. Sık seyahat getirir fakat materyal anlamda bu yolculuklardan fayda görme kapasitesi düşebilir. Eşin sayesinde gelir artar. Eşin libidosunda azalma olabilir. Eşin, ortağın düşünceleri sizinkine göre büyük değişim oluşturmaya başlar, ilişki sorunları oluşabilir. Bu dönemde zihnin endişeleri yüksektir. Nedeni zor anlaşılabilen hastalıklar ve korkular için tedbir alın.
AY/ YÜKSELEN AKREP BURCU
Rahu  12. eve ve Ketu 6. eve girmiştir. Akrep için genel anlamda olumlu bir dönemdir. Maceracı tarafınız uyanır. Yurtdışı kapıları açılacaktır. Gelirde artış olabilir fakat bir yandan da harcamalar da artış oluşur. Karşı cins ile ilişkileriniz biraz yüzeyselleşip, tensel zevkler ön plana çıkabilir. Cinsel hastalıklara karşı korunmanız önerilir. Yarışmalardan veya yaptığınız hertip mücadelede kazançlı taraf siz olabilirsiniz. Düşmanlarınızı yendiğiniz bir dönemdir. Hayır kurumlarında görev almak arzusu gelebilir. Akrabalardan fayda artacaktır. Yediğiniz yiyeceklere dikkat edin, alerjik bir dönemdir.

AY/ YÜKSELEN YAY BURCU
Rahu  11. eve ve Ketu  5. eve girmiştir. Oldukça olumludur. Materyal anlamda ipler elinize geçer. Sosyal çevrenizde takdir görülme ve arkadaşlarınızın artışı sizi mutlu sonuçlara götürür. Umutlar yüksek ve amaçlarınız büyümektedir. Kendinizi mutlu hissedeceğiniz bir dönemdir. Çocuklarınız bu durumdan ters etkilenir, Ketu 5. evde çocuklarınız varsa onları içe döndürebilir. Çocukların fiziksel anlamda korunmaya da ihtiyacı yüksektir. Çocukların hastalıklar veya günlük dertlerinde artış oluşabilir. Spekülatif kazançlardan kayıp olasıdır, risk yükselmiştir. Ruhsal alanla ilgilenen arkadaşlarınızda artış olacaktır. Oldukça yaratıcı bir dönemdir.
AY/ YÜKSELEN OĞLAK BURCU
Rahu  10. eve ve Ketu  4. eve girmiştir. Bu dönem sorumluluklarınızda artış olacak, ancak çok çalıştıktan sonra başarı ve takdir gelebilir. Ofiste görevler neredeyse sadece sizin üstünüze yığılmaya başlar. Çalışma saatleri uzar. Mesai bol, gelir ona rağmen düşüktür. Bu bir olgunlaşma ve ustalaşma devresi gibidir. Sabır çoğalır. Sosyal ve psikoloji konularda kitaplar ilginizi çekmeye başlar, annenize daha yakın olmaya gayret edin çünkü anahtar kişi annedir. Gayrimenkul için pek şanslı bir dönem değildir. Evde beklenmedik kazalar ve hasara karşı uyanık olun. Satürn ile birlikte olan Rahu, bol bol tamirat gerektirir. Sonradan niye bunu aldım dememeniz için ev, araba, elektronik eşya almak için çok araştırma yapmalısınız. Aldığınız mal mülk kusurlu, hasarlı çıkabilir.

AY/ YÜKSELEN KOVA BURCU
Rahu  9. eve ve Ketu  3. eve girmiştir. Genel olarak kendini keşif ve uzaklarla irtibat dönemidir.  Yabancı memleketlilerden yardım artar. Kazançlar artıştadır. Yeni tanışmalar yoğundur. İnançlarınızda köklü bir değişim dönemidir.  Komşularınızla ve kardeşlerle ilgili iletişimde yanlış anlaşılmalar yüzünden kopmalar olabilir. Babanın şansı ve repütasyonu azalmıştır. Sizin de şansınız yüksek sayılmaz. Yüksek eğitimde olumsuzluklar olabilir, konuları dersleri algılamanızda darlaşma gibi hissedebilirsiniz bunu. Ruhsal konularda, astrolojide yeni bir eğitime başlamak için bu dönemi pek tavsiye etmem. Seçtiğiniz öğretmenin ya zamanı yoktur ya da size yeterli faydası olmayabilir. Yolculuklar biraz dertlidir, yurtdışı bağlantıları özellikle gecikmelidir veya engellidir, oldurmak için fazla çabanız olacaktır. Hava ulaşımı ile ilgili sorunlara dikkat edin.
AY/ YÜKSELEN BALIK BURCU
Rahu 8. eve ve Ketu 2. eve girmiştir.  İnişli çıkışlı bir devredir. Miras veya başkalarının parası ile kazanç mümkündür. Uzun süreli antlaşmalara girmek tehlikelidir. Zihin dalgalı ve depresif olabilir. Akıl karışıklığı yoğundur. Sizin libido yükselir ama bu sefer de eşin mutluluğu azalmıştır. Psikosomatik hastalıklar ve başka önemli rahatsızlıklar da çıkabilir. Kalabalıklarda daralabilirsiniz, gruplardan ayrılmak ve yalnızlaşma görülebilir, sırlarınızın başkaları tarafından ifşasına dikkat edin. Para aile içinde sürtüşmeye sebeptir. Aile küçülmeye yönelir. Evden ayrılma bir süre ayrı yaşam isteği oluşursa karşı koymayın bir ara verin, akıl karışıklığınıza iyi gelebilir. Tek başınıza araştırma yapmak ve detaylı çalışmaya girmek için iyi bir devredesiniz. Büyük idealler oluşur fakat şu an başlangıç önerilmez. Kendi eksiklerinizi görmeye niyet edin ve kabul edin.

Hepinize esenlikler diliyorum
namaste ♥
Himalaya Ma
vedic astroloji

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder