30 Kasım 2012

KADIN VE ERKEK ÜZERİNDEN DENKLEMLER :)

KADIN VE ERKEK ÜZERİNDEN DENKLEMLER :)AŞK ARİTMETİĞİ:* Akıllı erkek + Akıllı kadın = aşk* Akıllı erkek + Aptal kadın = ilişki* Aptal erkek + Akıllı kadın = evlilikOFIS ARİTMETİĞİ:* Akıllı patron + Akıllı eleman = kar* Akıllı patron + Aptal eleman = üretim* Aptal patron + Akıllı eleman = terfi* Aptal patron + Aptal eleman = fazla mesaiALIŞVERİŞ ARİTMETİĞİ:* Bir erkek kendisine gerekli olan ürünü almak için 1 liralık ürüne 2 lira öder.* Bir kadın kendisine gerekmeyen ürünü almak için 2 liralık ürüne 1 lira öder.GENEL FORMÜLLER VE İSTATİSTİKİ VERİLER:* Bir kadının gelecek endişesi evlenene kadar sürer.* Bir erkeğin gelecek endişesi evlenince başlar.* Başarılı bir erkek eşinin harcayabileceğinden daha fazla geliri olandır.* Başarılı bir kadın böyle bir erkeği evliliğe ikna edebilendir.MUTLULUK:* Bir erkekle mutlu olabilmek için onu çok iyi anlamak ve az sevmek gerekir.* Bir kadınla mutlu olabilmek için onu çok sevmek ve anlamaya çalısmamak gerekir.UZUN YAŞAM:* Evli erkekler bekar erkeklerden daha uzun yaşar ama daha erken ölmek isterler.DEĞİŞİM ORANI:* Bir kadın kocasınin değişeceği inancıyla evlenir ama erkek değişmez.* Bir erkek karısının değişmeyeceği inancıyla evlenir ama kadın değişir.TARTIŞMA TEKNİKLERİ:* Kadın bir tartışmada her zaman son sözü söyler. Bu sözden sonra erkeğin söyleyeceği her şey yeni bir tartışma konusudur.



 AŞK ARİTMETİĞİ: * Akıllı erkek + Akıllı kadın = aşk * Akıllı erkek + Aptal kadın = ilişki ...


* Aptal erkek + Akıllı kadın = evlilik

OFIS ARİTMETİĞİ: * Akıllı patron + Akıllı eleman = kar * Akıllı patron + Aptal eleman = üretim * Aptal patron + Akıllı eleman = terfi * Aptal patron + Aptal eleman = fazla mesai

ALIŞVERİŞ ARİTMETİĞİ: * Bir erkek kendisine gerekli olan ürünü almak için 1 liralık ürüne 2 lira öder. * Bir kadın kendisine gerekmeyen ürünü almak için 2 liralık ürüne 1 lira öder.

GENEL FORMÜLLER VE İSTATİSTİKİ VERİLER: * Bir kadının gelecek endişesi evlenene kadar sürer. * Bir erkeğin gelecek endişesi evlenince başlar. * Başarılı bir erkek eşinin harcayabileceğinden daha fazla geliri olandır. * Başarılı bir kadın böyle bir erkeği evliliğe ikna edebilendir.

MUTLULUK: * Bir erkekle mutlu olabilmek için onu çok iyi anlamak ve az sevmek gerekir. * Bir kadınla mutlu olabilmek için onu çok sevmek ve anlamaya çalısmamak gerekir. UZUN YAŞAM: * Evli erkekler bekar erkeklerden daha uzun yaşar ama daha erken ölmek isterler.

DEĞİŞİM ORANI: * Bir kadın kocasınin değişeceği inancıyla evlenir ama erkek değişmez. * Bir erkek karısının değişmeyeceği inancıyla evlenir ama kadın değişir. TARTIŞMA TEKNİKLERİ: * Kadın bir tartışmada her zaman son sözü söyler. Bu sözden sonra erkeğin söyleyeceği her şey yeni bir tartışma konusudur

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder