2 Haziran 2012

Hayat hiç birimiz için tekdüze değil.Aslında hepimizin inişleri ve çıkışları var.

Photo: Hayat hiç birimiz için tekdüze değil.Aslında hepimizin inişleri ve çıkışları var. Bazen daha yukarıda ve iyi hissederken bazen daha aşağıda, daha durgun ve gergin olabiliyoruz. İyi bir ruh halindeyken, aniden bir olay gelişiyor ve kendimizi birden aşağılara çekilmiş hissedebiliyoruz.Bu yüzden de hayatın inişe geçtiği zamanlarda (benim iniş dediğim, yaşama göre çıkış da olabilir çünkü şerde hayr vardır) tırnaklarımızı çıkarıp, önümüze gelen her zemine tutunmaya çalışabiliriz.Bu bir bataklıkta, çırpınarak tutunabilecek bir dal aramak gibi bir şey. Çırpınmak insanı daha da batırıyor. Battıkça da kaygı daha çok artıyor. Durmayı bilmek, daha doğrusu öğrenebilmek gerekiyor.Uyumak zorlayarak yapılabilecek bir eylem değil. Uyumak çabalayarak yapılacak bir eylem değil. Uyumak sadece bir sonuç. Ve bizler sonuçları çabayla değil teslimiyetle alabiliyoruz ancak. Bu sebeble akışa teslim olmak ve akışa güvenmeyi bilmemiz gerekmektedir.AN'da Akışda ve Güvende...AŞK'la 'Kuantum Yaşam HaritasiHayat hiç birimiz için tekdüze değil.Aslında hepimizin inişleri ve çıkışları var.


Bazen daha yukarıda ve iyi hissederken bazen daha aşağıda, daha durgun ve gergin olabiliyoruz. İyi bir ruh halindeyken, aniden bir olay gelişiyor ve kendimizi... birden aşağılara çekilmiş hissedebiliyoruz.Bu yüzden de hayatın inişe geçtiği zamanlarda (benim iniş dediğim, yaşama göre çıkış da olabilir çünkü şerde hayr vardır) tırnaklarımızı çıkarıp, önümüze gelen her zemine tutunmaya çalışabiliriz.


Bu bir bataklıkta, çırpınarak tutunabilecek bir dal aramak gibi bir şey. Çırpınmak insanı daha da batırıyor. Battıkça da kaygı daha çok artıyor. Durmayı bilmek, daha doğrusu öğrenebilmek gerekiyor.Uyumak zorlayarak yapılabilecek bir eylem değil. Uyumak çabalayarak yapılacak bir eylem değil.


Uyumak sadece bir sonuç. Ve bizler sonuçları çabayla değil teslimiyetle alabiliyoruz ancak. Bu sebeble akışa teslim olmak ve akışa güvenmeyi bilmemiz gerekmektedir.AN'da Akışda ve Güvende...AŞK'la


Alıntı: Kuantum Yaşam Haritasından...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder