2 Haziran 2012

Venüs, 15 Mayıs’tan itibaren “İkizler” burcunda gerilemeye başlamış bulunmakta ve bu gerileme dönemi 27 Haziran’a kadar devam edecektir. Venüs, “Terazi” burcunun yöneticisi olup, iliksilerdeki dengeyi temsil etmektedir.

Venüs,  15 Mayıs’tan itibaren “İkizler” burcunda gerilemeye başlamış bulunmakta ve bu gerileme dönemi 27 Haziran’a kadar devam edecektir. Venüs, “Terazi” burcunun yöneticisi olup, iliksilerdeki dengeyi temsil etmektedir.

Aynı zamanda Venüs, “Boğa” burcunun da gezegeni olup diğer yargılarımızı temsil etmektedir. Bu süreç içerisinde ilişkilerimizi gözden geçirir, hayatımızda nelerin bizler için önemli olup, nelerin artık bizler için çok fazla önem kazanmadığını; gerek özel ilişkilerimiz olsun, gerekse iş ilişkilerimiz olsun kendi değer yargılarımızı ön plana çıkartırız.   Venüs’ün 15 Mayıs- 27 Haziran tarihleri arasındaki geri hareketinden dolayı, ilişkilerimizde çelişkiler yaşayabileceğimizi, diplomasi, uzlaşma gerektiren konularda,  problemler yaşayabileceğimizi göz önünde bulundurmalıyız.    Gerileme “İkizler” burcunda gerçekleşeceği için, anlaşmalar, uyum, düzen, işbirliği ve ortak çalışmalarda, tartışmalar, anlaşmazlıklar yaşayabileceğimiz için, kelimelerimizi seçerken dikkat etmeli ve kendimizi içinden çıkılmaz zor durumlara sokmamalıyız.   İlişkilerinizde bir türlü halledemediğiniz konular, hayatınızdan çıkarmak ihtiyacı hissettiğiniz, ister özel ilişkiniz olsun, isterse iş, arkadaşlık ilişkileriniz olsun, Venüs’ün ileri hareket edeceği 27 Haziran ayına kadar aldığınız kararları sakin uygulamayın.   “Venüs” gerilerken yarıda kalmış ilişkiler, eski aşklar tekrar gündeme gelebilir.    15 Mayıs’tan önce bir ilişkiye başlamışsanız eğer, bu süreç içerisinde birbirinizi tanımanız için kendinize zaman vermeli ve acele karar almamalısınız.   Venüs’ün 27 Haziran’dan sonraki düz hareketi size zorluk yaşadığınız, halledemediğiniz konularda, ne yapmanız gerektiğiniz konusunda daha fazla farkındalık sağlayıp bu ilişkide daha fazla yer alıp, almamanız konusunda sizi aydınlatacaktır.   Gerileme süresince, parasal konularda dikkat etmeli ve büyük harcamalar yapmamalıyız. Çok pahalı olan, çok fazla beğenerek aldığınız bir eşya, Venüs düz harekete geçtikten sonra, artık, çok fazla beğeninizi kazanmayıp hatta aldığınız için pişmanlık duyabilirsiniz.   Venüs’ün düz hareketi geçeceği 27 Haziran’dan sonra, alım satım işlerine, güzellik konularına, estetik operasyonlara, dekor konularına atılımlar yapabiliriz.    Gerileme döneminde, evlilik ya da ciddi bir birliktelik için kararlar alınmamasında fayda vardır. Venüs gezegeni her 18 ayda gerilediği için bir sonraki gerileme 21 Aralık 2013- 31 Ocak 2014 tarihleri arasında Oğlak burcunda gerçekleşecektir.

Astrolog Duygu TAĞMAC

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder